Nothin But Love
Tämä albumi on uusiutuneen Robert Cray Bandin toinen studiojulkaisu ja selkeä jatkumo 2009 julkaistulle This Timelle. Musiikillisesti ollaan siis soulahtavan bluesin parissa. Nelimiehinen bändin lisäksi levyllä kuullaan puhaltimia sekä Down I'm Crying biisillä upeita Jeff Bosan tekemiä viulusovituksia.

Anausraita Won't Be Coming Home voisi hyvinkin kuvitella tehdyn 80-luvulla sillä se ja osaltaan koko Nothin But Love kuulostaa alkuajan Crayltä. Sitä seuraava Worry on sekin viiden tähden suoritus, mutta valitettavasti albumilta ei löydy kovinkaan useita näiden kanssa samaa kaliberia olevia biisejä. Itse olisin kääntänyt albumin suuntaa tiputtamalla yhden useista soul-biiseistä ja laittamalla tilalle toisen toimivan blues-coverin Bobby Parkerin Blues Get Off My Shoulderin kaveriksi. 

Nothin But Love on ensimmäinen uutena hankkimani Crayn studiojulkaisu. Nykytavan mukaan tutustuin siihen ensiksi tiedostomuodossa ja innostuttuani siitä hankin sen vinyyliversion. Ehkä tämän johdosta olen myös kuunnellut sitä paljon enemmän kuin muuta miehen tuotantoa. 

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit