San Francisco 15./16.12.1978
Radioasema King Biscuit Flower Hour äänitti 1970, -80 ja -90 -luvulla Amerikassa kymmenien eri bändien keikkoja ja lähetti niitä satojen eri radiokanavien välityksellä samanaikaisesti jopa miljoonille amerikkalaisille kuulijoille. Tämä keikka on kuunneltavissa pientä maksua vastaan Concert Vaultin sivuilta.

Bruce Springsteen kiersi syksyllä 1978 pitkin Amerikkaa promoamassa uutta levyään Darkness Of The Edge Of Townia. Yksi markkinointikeino oli äänittää radiolle keikka. Brucen tapauksessa näitä äänitykset tehtiin peräti viisi, ja ne lähetettiin alueellisina lähetyksinä kymmenille miljoonille kuulijoille. West Hollywood 7.7., Cleveland 9.8., Passaic 19.9, Atlanta 30.9. ja San Franciscon keikka ovat sittemmin levinneet ympäri maailmaa lukemattomien bootleg-levyjen ansiosta. Osa näistä on sittemmin julkaistu (Amerikassa) virallisesti.

Perjantai-ilta San Franciscon Winterland-teatterissa on yksi kaikkien aikojen kuumimpia kuulemiani radiokeikkoja. Joulukuussa 2019 ilmestynyt tripla-CD:n kanssa tilasin myös bändin seuraavan illan keikan joka on myös erinomainen.

Petri Myllylä / 19.7.2020


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit