New York 8.6.1977
Radioasema King Biscuit Flower Hour äänitti 1970, -80 ja -90 -luvulla Amerikassa kymmenien eri bändien keikkoja ja lähetti niitä satojen eri radiokanavien välityksellä samanaikaisesti jopa miljoonille amerikkalaisille kuulijoille. Tämäkin Flower Hour keikka on kuunneltavissa pientä korvausta vastaan Concert Vaultin nettisivuilta.

.38 Special julkaisi esikoislevynsä vain kuukautta ennen tätä keikkaa joten on ymmärrettävää että sen materiaali on keskiössä. Setissä on kuitenkin yksi uusi biisi, Travelin' Man. Laulaja Donnie Van Zant kertoo kyseessä olevan biisin ensimmäinen julkinen esitys. Seuraavana vuonna se ilmestyi osana bändin kakkoslevyä. Vajaan tunnin mittainen tallenne on siinä mielessä karua että nämä bändin alkuajan biisit eivät minun mielestä ole kummoisia. Tuntuukin hiukan säälittävällä että illan ehdottomasti innostavin esitys on Chuck Berryn vanha Around And Around, jonka bändi oli coveroinut esikoislevylleen.

Keikkapaikkana ollut My Fathers Place on kuuluisa longislandilainen musiikkiklubi, josta esim. Bruce Springsteen ja Bon Jovi ovat saaneet nostetta urilleen.

Petri Myllylä

 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit