In Memoriam
Small faces julkaisi neljännen (tosin omasta tahdostaan vasta kolmannen) LP:nsä Ogdens' Nut Gone Flake toukokuussa 1968. Sen jälkeen se julkaisi vielä yhden singlen The Universal / Donke's Rides, A Penny, A Glass. Maaliskuussa 1969 julkaistu Afterglow Of Your Love tuli Ogdens'ilta, mutta se oli pidemmän nimen lisäksi saanut uuden miksauksen. 

Vuoden 1968 lopulla tehdyistä äänityksistä saatiin materiaalia sekä Englannissa julkaistulle The Autumn Stone että Saksassa julkaistuun In Memoriam -levylle. Jälkimmäinen näistä oli ostajalle tärkeämpi sillä kaikki sen biisit olivat aiemmin julkaisemattomia.

The Autumn Stonella ja In Memoriamilla on kymmenen yhteistä biisiä. Niistä viisi tulee keskeytyneistä 1962-albumin sessioista ja viisi tulee Newcastlen keikasta marraskuulta 1968. Livenauhat pyörivät hiukan väärällä nopeudella, seikka joka saatiin korjattua vasta 2014 ilmestyneelle Here Come The Nice -boxille. Autumn Stone 2LP:llä on aiemmin julkaisemattomien biisien lisäksi enimmäkseen heidän hittisinglejä sekä viimeisimmät singlet The Universal sekä mainittu Afterglow Of Your Love Wham Bang Thank You Man kääntöpuolineen.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit