Bridge The Gap
Bridge The Gap on tehty samalla porukalla joka soitti Michael Schenkerin Temple Of Rock -kiertueella. Rummuissa on jo kesällä 2011 äänitetyllä Rokin Temppelillä soittava Herman Rarebell, bassossa hänen pitkäikäinen soittokaveri Scorpions-ajoilta Francis Buchholz ja laulajana Rainbow'n viimeinen laulaja Doogie White. Bändin kitaristikosketinsoittajana toimii Wayne Findlay ja tuottajana edellisen levyn vokaaliosuudetkin hoitanut Michael Voss. Buchholz tuli bändiin 2011 aluksi pelkästään kiertuabasistiksi tuuraamaan UFO-veteraani Pete Way'tä, joka ei ollut (tuolloinkaan) kiertuekunnossa.

Kuuntelin Bridge The Gapin välitömästi sen ilmestyttyä. Siitäkin huolimatta että pidin levystä todella paljon, sen kohtaloksi tuli sama kuin parin vuoden takaisella Temple Of Rockilla eli unohtua satojen muiden tiedostomuodossa olevien albumien joukkoon. Se on sikäli sääli että levy on juuri minun makuuni, hienoja kitarajuttuja pullollaan oleva klassista hard rockia sisältävä kokonaisuus. 

Bridge The Gap äänitettiin alkuvuodesta 2013 ennen bändin Suomeenkin suuntautunutta Euroopan kiertuetta, mutta sen julkaisu siirtyi saman vuoden marraskuulle (Amerikan julkaisu tammikuulle 2014).

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit