The Temperance Movement
Kuulin ensimmäisen kerran The Temperance Movementia alkuvuodesta 2013 Classic Rock -lehden mukana tulleella kokoelmalevyllä. Valitettavasti dementia on edennyt enkä muistanut vuoden aikana tarkkailla heidän albumin ilmestymistä ja löysin sen vasta joulukuussa. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan sillä bändin musiikki on juuri sellaista 70-luvun sävyjä sisältävää vintage-rockia josta pidän.

Bändin musiikki ei ole pelkkää jytää vaan siinä on blues-rockin lisäksi aineksia useista eri musiikityyleistä, jopa folkista. Tästä huolimatta levy ei kuulosta lainkaan sillisalaatilta vaan kiinnostavalta kokonaisuudelta, jonka parissa viihtyy mielellään. Omia suosikkejani ovat sen menoraidat kuten Take It Back.

Bändin nimeä kantava esikoislevy sisältää viisi syksyllä 2012 julkaistua Pride EP:n biisiä sekä seitsemän bändin omasta kynästä syntynyttä, aiemmin julkaisematonta biisiä. Lisäksi iTunesin asiakkaat saivat mp3-albuminsa bonuksina biisit Mother's Eye ja Already Know. Jälkimmäisen lisäksi vinyylillä on bonuksena kappale Turn. Arvatenkin joskus kaikki nämä 15 kappaletta tullaan julkaisemaan yhdessä ja samassa paketissa.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit