Monster Truck (EP)
Tutustuin sattumalta Monster Truckiin syksyllä 2013. Bändi esiintyi Helsingissä ja lähdin illanviettoon tietämättä mitään illan esiintyjistä (pääesiintyjästä en tiedä vieläkään mitään sillä lähdin kesken heidän keikkaa kotiin).

Ostaessani keikkapaikalla heidän kolmepuolisen esikoisalbumin en tiennyt  että heidän ensimmäisen EP:n julkaisusta oli kulunut tuolloin jo kolme vuotta. Neljän biisin EP oli myynnissä CD:nä mutta painoksen loputtua se on ollut tarjolla ilmaiseksi bändin kotisivuilta, josta sen keikan jälkeen latasin. Musiikillisesti ollaan hyvinkin samoilla linjoilla kuin Furiosityllä mutta sekä tuotannon laatu että varsinkin biisit jäävät mielestäni kevyehköiksi ison levyyn antiin verratessa. Runnin' kuulostaa EP:n biiseistä itselleni sopivammilta.

Bändin ensimmäinen julkaisun biiseistä yksikään ei ole mukana heidän ensimmäisellä kokopitkällä julkaisulla. Marraskuussa 2012 bändi julkaisi LP:n The Don't Fuck With Monster Truck Collection. Sen A-puolella 14 minuuttinen EP ja kääntöpuolella bändin 2011 EP-julkaisu. 

Petri MyllyläTakaisin edelliselle sivulle


Kommentit