I Will Not Break
 

Uuden levynsä myötä Dream Theater on tulossa isolle Euroopan kiertueelle. Niinpä solistillakin pitää olla jotain myytävää. Viime vuonna ilmestyneeltä soololevyltä jäi jotain digitaalisesti julkaisematonta. Tai ainakaan näitä kappaleita ei löydy aivan kaikilta fyysisiltä julkaisuilta. Samoin oli 2010 ilmestyneen Static Impulsen kanssa. Eli nyt myydään jo jossain muodossa julkaistua materiaalia uudelleen downloadina. On tämä nykyaika ihmeellinen.

 

Mitä sitten on kaupan? I Will Not Break on tämän julkaisun nimikappale. Se on ihan sama kuin versio Impermanent Resonance -levyllä. Eli tämähän on vähän laajennettu sinkku. Seuraavat kaksi, eli Unraveling ja Why, olivat tuon saman levyn digipackin bonukset. Eli ei mitään ihan uutta tuoretta. Mitä muuta?

 

Coming Home on vaihtoehtoinen miksaus ja aiemmin julkaistu Euroopassa ja Japanissa Static Impulsen bonuksena. Jekyll Or Hyde ja Just Watch Me ovat demoja ja myös ne on aiemmin julkaistu Euroopassa ja Japanissa saman levyn bonuksina. Edelleen siltä samalta tutut I Tried, Over The Edge ja Euphoric kuullaan nyt jonain dub step- tai electro-miksauksina. I Tried on ollut aiemmin tarjolla vain Japanissa. Eli ei tässä kovin paljon uutta herkkua ole tyrkyllä. Kokonaisuus on kuitenkin yllättävän toimiva. Nämä muuten pitäisi saada jotenkin erityisen halvalla. Tiedä nyt sitten mitä tuo tarkoittaa.

 

Tero Honkasalo


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit