Live In Poland (video & audio)
Itselläni on DVD-hyllyssä pari Toton 2000-luvun videojulkaisua joten tyydyin tämän keikan lainaamiseen paikallisesta kirjastosta. Suurin ero aiempiin julkaisuihin on se että bändin laulajana kuullaan tällä keikalla Joseph Williamsia eikä alkuperäislaulaja Bobby Kimballia. (Williams oli myös mikrofonin varressa seuraavana vuonna julakistulla Toto VX -studiolevyllä)

Luettani keikan settilistan hämmästyin kuinka niukasti bändi on ottanut settiinsä Williamsin kahden 80-luvun albumin materiaalia. Vuoden 1986 Fahrenheitilta kuullaan vain sen hitti I'll Be Over You  ja 1988 julkaistulta The Seventh Onelta sen kaksi megahittiä Pamela ja Stop Loving You sekä encorena kuultava Home Of The Brave. Olisi olettanut että bändi antaa hänelle enemmän alkuperäisiä biisejä laulettavaksi. Toinen merkittävä ero kuusi vuotta aiemmin kuvattuun Falling In Betveen Live -videoon on se, että molemmat bändin alkuperäiset kosketinsoittajat David Paich ja Steve Porcaro olivat mukana 35-vuotiskiertueella. Tämä julkaisu taisi jäädä pitkään bändissä soittaneen rumpali Simon Phillipsin viimeiseksi sillä hän ei ole mukana 2014 uutta levyä äänittävässä kokoonpanossa. 

Muutaman katselukerran jälkeen totean että Live In Poland ei tarjoa juuri mitään uutta, mutta se mitä keikan ostaja saa on sinällään kaikin puolin hyvää musiikkia esitettynä rautaisella ammattitaidolla. Mutta mikäli edelliset keikat ovat jääneet vähälle katselulle/kuuntelulle, tämän videon voi jättää kyllä hyvinkin hankkimatta.

Petri Myllylä / 19.5.2019

 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit