Be Yourself Tonight
Ostin pari kuukautta ennen tämän levyn ilmestymistä itselleni tuolloin äärettömän harvinaisen CD-soittimen. Philips oli tuonut markkinoille ensimmäisen normaalille kukkarolle sopivan soittimen. Olin (salaa) diggaillut Eurythmicsin kaikkialla 1983-4 soineita hittejä ja Be Yourself Tonightin ilmestyminen vappuna 1985 oli sopiva hankinta "kuunneltavaksi tyttöystävän" kanssa. 

Be Yourself Tonight on pullollaan loistavia biisejä. Levy-yhtiöllä ei ollut mitään vaikeuksia irrottaa siltä neljä singleä. Niiden saama radiosoitto ja bändin dominointi MusicTV:ssä auttoivat levyä nousemaan yhdeksi ilmestymisvuotensa suurimmaksi menestykseksi. Oma suosikkini on Annie Lonnoxin duetto Aretha Franklinin kanssa biisissä Sisters Are Doin' It For Themselves. There Must Be An Angel nousi bändin kotimaan Englannin listaykköseksi kun taas Would I Lie To You pärjäsi Amerikassa nousten siellä top-5:een. Neljännen singlen It's Allrightin lisäksi sen perään kakkospuolen toiseksi viimeisenä kuultava Here Comes That Sinking Feeling kuuluu suosikkeihini. 

Eurythmics siirtyi Be Yourself Tonightin myötä electro-soundista häpeilemättömän koukuttavaan poppiin. Voi olla että osa bändin alkuperäisistä faneista poistui sen myötä takavasemmalle, mutta minä ja miljoonat muut diggarit autoamme bändiä yhdeksi aikakautensa suurimmaksi viihdyttäjäksi. 

Petri Myllylä 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit