Revenge
Vaikka kuuntelin 80-luvulla hyvin paljon raskasta rockia, hankin levyhyllyyn myös pop-albumeja. Eurythmics taisi olla minulle aikansa Blondie, pop-bändi, jonka laulaja edusti viileän seksikäästi vastakkaista sukupuolta.

Olin diggaillut bändiä jo muutaman vuoden kun tämä levy ilmestyi. En tainnut olla sen ilmestymisaamuna levykaupan oven takana, mutta When Tomorrow Comes -biisin kuultuani tiesin että pidän albumista. Levyltä irrotettiin vielä kolme muuta singleä ja ne kaikki ovat upeita biisejä. Thorn In My Side, oma suosikkini The Miracle Of Love ja Missionary Man nostaisivat minkä tahansa levyn hyväksi. Revengen tekee ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi se, että sen albumiraidat eivät jää näiden maailmanlaajuisten hittien varjoon. Levy pitää kuulijan hyppysissä sen viimeiseen I Remember You'n saakka. 

Eurythmics-levyt julkaistiin 2005 remasteroituina ja varustettuna bonusmateriaalina. Mukaan ei kelpuutettu kaikkia aikanaan julkaistuja erikoismiksauksia, mutta kolmen maxisinglen extended-miksaukset muistuttavat kuinka kamalia nämä pidennetyt biisit olivatkaan. 

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit