Live At Bush Hall 2007
Suurin syy hankkia tämä livelevy on luonnollisesti se, että Lontoon Bush Hallissa soitetulla levynjulkaistamiskeikalla soitettiin Close As You Get -kiekolta kaksi sellaista kappaleitta, jotka tippuivat pois kiertueen keikkasetistä. Moore lataa heti setin alkuun kuusi uutta biisiä, ja säästää keikan loppusuoralle vielä seitsemännen uuden biisin.

Gary Moore ja Thin Lizzyn rumpali Brian Downey järjestivät elokuussa 2005 Phil Lynottille muistokonsertin Dublinissa samassa yhteydessä kun kaupungin basistilegendan patsas paljastettiin. Vanhat soittokaverit jatkoivat yhdessä ja ehkä sen johdossa Mooren setissä on myös Dublinissa kuultu Don't Believe A Word. Biisi on hieno valinta sillä soittaahan Brian sekä Thin Lizzyn alkuperäisellä että Mooren bluesvoittoisemmalla coverilla. Bush Hallin versio on puoliksi molempia. Setin loppu on pyhitetty bluesille ja Still Got The Bluesin ja Walking By Myselfin perään kuullaan The Blues Is Alraight ja uudelta levyltä löytyvä Son Housen Sundown.

Live At Bush Hall 2007 on Euroopassa 13 biisin mittainen, mutta japanilaisella painoksella on bonuksena keikan päättänyt Parisianne Walkways. En kuitenkaan tiedä tallentaako Japanista tilaamani 78 minuuttinen CD koko keikan.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit