If The River Was Whiskey
Olin 90-luvulla hyvin passiivinen etsimään uusia bändejä, mutta onnekseni yksi kaverini seurasi uutta vuosikymmentä ja sen tuomia uusia kiinnostavia bändejä. Spin Doctors ja heidän Pocket Full of Kryptonite CD oli yksi harvoista tuolloin ostamistani uusista levyistä. Jossakin vaiheessa levy juuttui hyllyyn enkä sitä enää kuunnellut. Tämän jälkeen se olikin jo divarissa. Tutustuin tuohon levyyn uudestaan vasta kun kuulin että bändi on julkaisemassa uutta musiikkia. 

If The River Was Whiskey on täysin erilainen levy kuin bändin alkuajan tuotanto. Se on bluesia, selkeää ja toimivaa sellaista. Yhden näytebiisin kuultuani tein päätöksen ostaa se (vinyylinä). Palaan arviooni kun olen saanut muutaman vuoden aikaa tutustua siihen paremmin. 

Bändin levy-yhtiö kuvasi Bonnin keikan Saksassa lokakuussa 2013 ja se julkaistiin lähes puolitoista vuotta myöhemmin yhtiön CD/DVD-sarjassa Songs From The Road. Setissä on luonnollisesti paljon uuden levyn materiaalia. Itse asiassa peräti puolet sen 14 kappaleesta on uusia.

Petri Myllyä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit