Mott The Hoople: Live 2013 (CD/DVD)
Concert Live julkaisi useampia keikkoja Mott The Hooplen 2009 Englannin kiertueelta. Itse hankin niistä Lontoon keikan, joka oli useamman keikan nähneen fanin mielestä kiertueen heikoin keikka. Jos jätetään nostalgiapisteet jakamatta tuo keikka ei todellakaan todistanut että eläkkeeltä palanneet rivimuusikot olisivat moisen huomoin arvoisia. Huonosta kokemuksesta johtuen en lähtenyt Englantiin marraskuussa 2013 vaikka bändiä diggaan ja olisin halunnut heidät nähdä.

Viiden keikan mittainen 2013 Englannin kiertue (sis. Scotlannin Glasgow) sai jälleen saarivaltakunnassa 70-luvun musan fanit liikkeelle ja bändi soitti edellistä kertaa suuremmilla areenoilla. Myös productio oli kokoluokkaa suurempaa. Hienoa että myyntiin päästettiin tällä kertaa kiertueen viimeiset keikat eli Manchester 17.11. ja Lontoo 18.11. Jälkimmäinen on loppuunmyyty enkä omista sitä.

Manchesterin keikka on upeaa katsottavaa ja kuunneltavaa siitäkin huolimatta että bändin pääasiallinen vokalisti Ian Hunter on aika pahoissa vaikeuksissa äänensä kanssa keikan alkupuolella.

Petri Myllylä

 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit