Paul Is Live (audio & video)
The Beatles oli ensimmäinen teini-iän suosikkiyhtyeeni ja tätä kirjoittaessa olen kuunnellut heidän musaa 42 vuotta. Ostin Paul Is Live CD:n heti kun se ilmestyi, mutta vajaa kymmenen vuotta myöhemmin se päätyi divariin enkä ole sitä sittemmin kuullut. Muistikuvani mukaan levy jäi vain kolme vuotta aiemmin julkaistun livelevyn varjoon.

Lainasin kirjastosta Beatlesia koskevan dokkari-DVD:n ja huomasin että siinä on bonuslevynä aikoinaan VHS-videokasettina jullkaistu Paul Is Live. Oli siis vihdoinkin aika katsoa tämä aikanaan hankkimatta jäänyt keikkatallenne. Kerran nähty video olisi kiva omistaa, mutta jostakin syystä Macca ei ole päivittänyt tätä Blu-Ray muotoon.

Video koostuu 12 Beatles-biisistä, soolohiteistä, parista coverista sekä muutamista tuolloin uuden Off The Groundin biisistä. Kolme vuotta aiemmin julkaistun livelevyn omistajien iloksi 1989 kiertueen setti on lähes kokonaan uudistunut ja 1993 siltä soitettiin vain James Bond -tunnari Live And Let Die. Tämä keikkavideo on suositeltavaa kuunneltavaa ja katsottavaa, erityisesti Beatles-faneille.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit