Art Of Anarchy
"Meillä olisi tässä soittajia jotka ovat myyneet yhteensä yli 150 miljoonaa levyä. Mitä sitten pitäisi tehdä?" "Mikä pelimanneja huvittaisi?" "Me voitaisiin soittaa modernia metallia, sellaista joka kelpaa radioon”, sanoivat veljekset Jon ja Vince Votta. Joo, he eivät ole uudet Dimebag ja Vinnie Paul vaikka samoja soittimia soittavatkin ja tyyleissä jotain samaa onkin. John Moyer sanoo haluavansa soittaa bassonsa kuten on aina Disturbedissakin pomputellut. ”No sitten minä soitan kuten Slash”, sanoo Ron ”Bumblefoot - Guns N’ Rosesin uusi-Slash” Thal. "Voinko soittaa vähän flamencoakin?". "Tietenkin voit Ron." ”Mitäs minä teen?”, kysyi ex-Stone Temple Pilots-, ex-Velvet Revolver -solisti Scott Weiland. ”Vedänkö silleen kuin aina?” ”Joo, se on hyvä”, sanoivat muut.

 

Mitä sitten tehtiin? No tietty tuo mega-ryhmä piti viedä ensin studioon. Siellä ääniteltiin ja kokeiltiin juttuja. Jonilla oli paljon biisejä, joten niitä käytettiin. Levy tuli pienen puurtamisen jälkeen valmiiksi. Jostain syystä Scott ei ollut kuitenkaan tyytyväinen. Hän oli mielestään sopinut tekevänsä musiikkia ja melodioita laulamisen ohella, muttei ollut liittynyt mihinkään pysyvään bändiin. Muut luulivat, että heillä olisi yhtye josta olla ylpeä ja jonka voisi viedä tien päälle. ”Käykö jos otetaan vielä ne pakolliset promo-kuvat ja jos Scott mitenkään pystyt, niin tehdään joku videokin”. ”No kyllä mä filmejä haluan tehdä, mutta en oo sitten bändissä, enkä anna haastiksia”. ”OK”. Niinpä syntyi "Til The Dust Is Gone".

 

Ryhmä sai nimen Art of Anarchy ja se julkaisi levyllisen hyvin tuotettua, modernilta ja jotenkin jopa raikkaalta kuulostavaa, mutta yllättävänkin metallista, hard rockia, jossa kuuluu Kiss, Guns N’ Roses, Stonesour, Adrenaline Mob ja niin edelleen. Bändin tulevaisuus, ainakin solistinsa kanssa, on vähän auki, mutta kyllä musiikille antaisi mielellään mahdollisuuden. On tämä parempi kuin Velvet Revolverin kiekot. Scott, arvostelijan ilmainen vinkki, nyt olisi aika tulla tolkkuihin! Pidä tästä kiinni.

 

Tero Honkasalo


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit