The End - Live In Los Angeles
Harva bändi lopettaa uransa siinä kuuluisammassa kokoonpanossaan. Mötley Crüe teki niin. Onneksi, täytyy lisätä. En tarkoita, että heidän piti lopettaa, vaan että on kiva, että kaikki vielä elävien kirjoissa ja siellä villillä puolella. Yhtyeen jäsenistä ainakin basisti Nikki Sixx on ollut kuolleena huumeiden yliannostuksen ansiosta. Se sama vanha juttu. Muiden liki piti -tilanteista en tiedä. Ehkä niitä on ollut.

Joskus nuorena miehenä, kun W.A.S.P. ja Venom olivat kovimmat, Mötley Crüe oli kyllä kuuntelussa, mutta siitä ei muodostunut ikinä mitään suosikkia. Kyllä Live Wire muistoja mieleen tuo. Tämä setti on kasattu aika kivasti bändin koko uran ajalta ja yllätyksekseni huomaan tunnistavani lähes kaikki kappaleet. Tytöt, tytöt, tytöt ja Losin puhimykset. Olen siis kuullut, en kuunnellut. Hyvä niin. Pari oudompaakin kappaletta sopivat hyvin sekaan. Ei käy moittiminen. Ja tietysti nuo vanhat klassikot, kyllä niitä voi jo moisiksi kutsua, potkivat ankarasti. Sydän käynnistyy. Ihan kuin olisivat alkuperäisiä versioita vähän raskaampia. Ehkä ne myös soitetaan paremmin kuin ennen.

Fanillehan DVD lienee pakollinen hankinta. Olisi helppoa sanoa, että satunnaiselle tai uudelle diggarille riittää CD. Eikä riitä! Tämä bändi pitää nähdä livenä! Nyt joku pitää vuoden kusipäänä ja lähettää tappavia katseita. Sanon silti. Pari keikkaa, silloin ennen vanhaan ja joku aika sitten, nähneenä voin sanoa, että tämä ryhmä voitti lavakarismassa sen mitä siltä ehkä puuttui soittotaidossa. Lavalla olivat todella kova ja mukaansatempaava ryhmä! Tämä lähtee nyt huutelemaan paholaiselle…

Tero Honkasalo


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit