Age of Unreason
"Dad Religion", nauratti. Kommentti olisi ehkä ivallisen piikikäs, tietenkin totta, mutta kun sen lausui bändin perustajajäsen ja solisti Greg Graffin, se oli kovin hauska. Age of Unreason on bändin 17. levy. Se on aika monta studioreissua. Jos levyillä olisi keskimäärin kymmenen biisiä, se on aika monta kappaletta ja sanoitusta. Se on pitkä aika uhota. Joltain voisi mennä mielenterveys - My Sanity. Se on melko monta vuotta kaikkea. Bändi täyttää ensi vuonna 40. Se on kelpo ikä.

Age of Unreason ei kuitenkaan kerro bändin ikääntymisestä. Se olisi liian helppoa. Ei yhtään punk! Amerikassa ei ole nyt kiva olla. Ulospäin näyttää, että talous toimii ja kaikilla on töitä, mutta se ei ole koko totuus. Nämä 15 kappaletta kertovat tarinoita siitä mikä on pielessä. Bad Religion ottaa edelleen kantaa. Se tekee sen erittäin ärhäkästi. Ei ikä paina. Tähän huomautus, että olen pitänyt näitä amerikkalaisia punk-bändejä aika poppina verrattuna vaikkapa kotimaisiin vastineisiin. Hardcore on sitten oma juttunsa. Nyt kuitenkin Chaos From Within käy hyvin päälle. Kyllä toimii! Vielä pari napsua nopeampi Do The Paranoid Style on suosikkini! Ei ole huonoa raitaa tällä kiekolla.

"Nostalgia is no excuse for stupidity". En muista kuka ja koska sen ensimmäisen kerran sanoi, mutta nämä "sedät jaksavat heilua". Ha!

Tero Honkasalo

 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit