Metawar
Kuka muistaa The Crow-leffan? Siinä Brandon Leen esittämä Eric elää dystopisessa maailmassa, jota väkivaltaiset jengit johtavat. Elokuvan tunnelma on synkkä ja tapahtumat surullisia. Sen soundtrack oli kuitenkin erinomainen. Sillä on harvinaisiakin kappaleita. Etsikää se käsiinne, jos vaan suinkin onnistutte. Ette pety. (aloittakaa etsiminen Spotifysta) Kirjoita jo siitä 3Teethin levystä! Juu, juu.

3Teeth tulee Los Angelesista. Enkelten kaupungista on moneksi. Se on aurinkoparatiisi joillekin. Toisille se voi olla James O'Barrin sarjakuvien painajainen. Musiikki Metawarilla on enemmän tuota jälkimmäistä. Kappaleet ovat äänekkäitä, hälyisiä ja ilmiselvän väkivaltaisia. PItää pinnistellä, että sanoituksista saa selvää. Onneksi vihkossa on sanat. Biisien nimet on kirjoitettu kokonaan isoilla kirjaimilla. Sekin kertoo siitä kuinka bändi haluaa huutaa asiansa kuuntelijoille.

3teethin musiikkia on helppo verrata, ja tietysti niin on myös tehty, Trent Reznorin, Rob Zombien tai Al Jourgensenin tekemään. Itselleni tuli ensimmäisenä mieleen The Crow OST:llä esiintyvä Machines Of Loving Grace. Siitä tuo alun johdatus. Sellaista 90-lukuista industrial metallia tämä on. Kaikessa kurjuudessaan se on aika piristävää. Kappaleet ovat tasalaatuisia. Nopea biisi olisi ollut kiva. Kyllä minä pidän tästä levystä näinkin.

Tero Honkasalo

 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit