Remnants of Pain
Wreck-Defy on Matt Hanchuckin reilut kolme vuotta sitten Kanadassa perustetama thrash-bändi. San Franciscon Bay Arean suuret nimet ovat toimineet hänen esikuvinaan. Ensimmäinen levy oli nimeltään Fragments of Anger. Sillä lauloi Mattin kaveri Justin Steer ja rumpuja soitti levyn tuottaneen Glen Droverin veli Shawn. Joo, ne Megadeth-veljekset. Sen jälkeen on tapahtunut paljon.

Justinin tilalle laulajaksi on pestattu kerran Annihilatorissa laulanut Aaron Randall. Set the World on Fire ei välttämättä ole Jeff Watersin bändin paras levy, mutta se ei ole solistin vika. Annihilatorin musiikista oli tullut aiempaa radioystävällisempää. Aavistuksen Megadethilta kuulostava Looking Back ja slovarina alkava Angels And Demons olisivat sopineet tuolle vuoden 1993 levylle.

Remnants of Painilla rummut soittaa Angerhead-rumpali Dave O'Neal. Rytmiryhmän täydentää Testamentista tuttu Greg Christian. Varsinkin levyn avaavalla, kovin nopealla, Killing The Childrenillä ja toisaalta päättävällä, vielä ripeämmällä, Blackend Clothilla heidän työskentelyä on ilo kuunnella. Broken Peace ja Riverview ovat lähimpänä Bay Area -soundia ja -tyyliä. Riffit ovat raskaista ja soolot lentäviä. Muiden muassa Testamentin ja Machine Headin levyjä tuottanut Juan Urteaga on tehnyt kiitettävää jälkeä. Tämä on oikein hyvä! Melkein tekee mieli testata myös tuo bändin debyyttilevy.

Tero Honkasalo

 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit