Carnivore
Mikähän siinä on, että luonnossa lihansyöjät kuvataan kovaäänisinä ja rajuina? Ice-t ei pidä vegaaneja juuri minään. Kuka muistaa Body Countin Institutionalized-videon? Possu ei tapa. Niinpä niin. Carnivore on äänekäs ja häijy avaus levylle. Samalla raskaalla linjalla jatketaan Point The Fingerillä. Ice-T räppää ja Power Tripin Riley Gale karjuu. Tätä reseptiä on käytetty aiemminkin. Grilli on kuumana, vieraat kyläilee ja Ice-T määrää mitä sinne laitetaan. Veri lentää ja rauta tuoksuu. Lyriikat kertovat siitä kuinka veljet ovat aina uhreja, kun poliisit käyttävät aseita heitä kohtaan. Voi olla, parempi olla asettumatta kummallekaan puolelle. Bum-Rush on kolmas biisi samasta sapluunasta. Mielessä käy, että muutaman vuoden takainen Bloodlust oli kovempi. Jostain syystä ei haittaa. Pääasia, että bändi julkaisee uutta matskua. Odottavan fanin aika on aina niin kovin pitkä. Vaan pitkään ovat juttuaan tehneet. Body Count -hokema muistuttaa alkuajoista.

Edelleen tunnustavat esikuvansa. Nyt on Lemmyn vuoro. Motörhead-laina Ace Of Spades kulkee ylväästi. Ei ole nolo esitys. Enpä olisi uskonut. Ice-T on vakuuttava. Toimii. Hatebreedin Jamey Jastan kanssa esitetty Another Level on komea. Slayerin hitaat tulevat mieleen. Sitten rima yllättävästi putoaa.  Colors - 2020 on muistutus Ice-T:n rap-menneisyydestä. Pakko sanoa, että Machine Head teki aikanaan väkevämmän version. Odotin kovempaa. No Remorse kuulostaa itse asiassa yllättävän paljon juuri Rob Flynnin ryhmältä. Amy Lee Evanescencestä on When I'm Gonen toinen ääni. Viime aikoina yksi jos toinen artisti on tehnyt biisejä edesmenneille ystävilleen. Surullista, että oikea elämä tarjoaa niin paljon aiheita lauluihin.

Vaan ei parane liian kauan hempeillä. Menee maine. Thee Critical Beatdown kertoo, että kakkaa ei parane jauhaa, tai käy huonosti. Ainakin tässä seurassa. En usko. Ei toimi. Ei riitä muskelit. The Hate Is Real sen sijaan on uskottava. Ja se Slayer. Sieltä se kuuluu. Levyllä soittaa kuulemma Dave Lombardo. Epäilen, että juurikin tällä raidalla. On jälkimmäisen puoliskon parasta antia.

Tero Honkasalo

 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit