Do Or Die
Kovin paljon Deep Purplelta kuulostaa Wishing Wellin kolmannen levyn avausraita Do Or Die. Kitaristi Anssi Korkiakoski on Blackmorensa kuunnellut. Samaa voi tietysti sanoa kosketinsoittaja Arto Teposta. No hemmetti, sanotaan niin koko bändistä. Kehu.

Kunnia sinne, minne se kuuluu. Levyn äänittänyt ja miksannut Henrik Sirelä on tehnyt Loiste Production Studioilla loistavaa duunia. Kaikki on hienossa balanssissa ja soundit on ruuvattu erittäin kohdilleen. Toinen kehu.

Ettei nyt ihan pelkästään selän taputtamiseksi menisi tämä arvio, niin todetaan, että tekstit ovat olleet tämän bändin Akilleen kantapää aiemminkin. "I'm Made Of Metal" ei noin saisi laulaa enää 2020. Laittakaapa levy soimaan ja pelatkaa lyriikkabingoa. Väitän, että ne yleisemmin rockissa käytetyt fraasit löytyvät tältäkin levyltä. Sanoitukset pistävät vähän irvistelemään. Harmi. Moite.

Kokonaisuutena Do Or Die jää komeasti plussan puolelle. Enemmän on osumia kuin huteja. Jos Stratocaster- ja Hammond -vetoinen hard rock Deep Purplen ja Uriah Heepin hengessä tehtynä yhtään kiinnostaa, niin kyllä Wishing Well kannattaa käydä keikalla tsekaamassa. Levyltä bändi kuulostaa vahvalta. Veikkaan, että livenä se on väkevä. Kehu.

Tero Honkasalo

 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit