London 9.5.1979
Radioasema King Biscuit Flower Hour äänitti 1970, -80 ja -90 -luvulla Amerikassa kymmenien eri bändien keikkoja ja lähetti niitä satojen eri radiokanavien välityksellä samanaikaisesti jopa miljoonille amerikkalaisille kuulijoille. Tämäkin Flower Hour keikka on pientä korvausta vastaan Concert Vaultin nettisivuilta. 

Ted Nugent päätti kevään 1979 Euroopan kiertueensa Lontooseen. Miehelle riitti kaupungissa kysyntää kahteen keikkaan, mutta hän ei suostunut siirtämään kotiinpaluuta joten päädyttiin tuolloin tyypilliseen ratkaisuun soittaa smana päivänä kaksi keikkaa. kun kysyntää oli vielä kolmanteen keikkaan, sekin päätettiin soittaa saman päivän aikana. Paikalla ollut äänityskalusto tallensi ainakin kaksi, mutta todennäköisesti kaikki kolme keikkaa.

Vuonna 1997 julkaistu Live At Hammersmith '79 on kasattu useamman keikan materiaalista, mutta Sony ei ole nähnyt tarpeelliseksi antaa asiasta kuluttajalle infoa. Cat Scratch Feverin alkuhöpinä todistaa tämän keikan olleen illan toinen (ja keskimmäinen!). Setissä on tällä keikalla Weekend Warriorsin One Woman sekä vanha Chuck Berryn Carol jotka eivät mahtuneet mukaan mainitulle livelle. Carol on myöhemmin julkaistu kokoelmalevyllä Out Of Control. Ihmettelen miksi Sony ei kasannut äänitetystä kolmesta keikasta kunnollista tuplaa.

Petri Myllylä

 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit