Retransmission
Vaikuttaa Jeff Scott Sotolla ja Russell Allenilla lauluhommia riittävän. Hyvillä on kalenteri täynnä. Sotolta tuli vasta soololevy ja nyt pukkaa uutta W.E.T.-kiekkoa. Russell otti Jeffin paikan Joel Hoekstra's 13:n pääsolistina. Soton soolo oli erinomainen. Levy nousi Amerikassa ihan listoille. Hieno suoritus.

W.E.T on kahden ruotsalaisen ja yhden Ruotsissa paljon vaikuttaneen jenkin bändi. Onhan tämä selitetty, mutta jos kertauksena. Kosketinsoittaja Robert Såll on yhtä kuin "W" , se tulee hänen bändinsä Work of Artin nimestä. Kitaristin nimi on Erik Mårtensson ja hän soittaa Eclipsessä. Arvaatte mikä on hänen kirjaimensa. Tarvitseeko sanoa, että Jeff on Talismanin T? Koska tuo kolmikko ei riitä bändiksi, lisää pesuvoimaa tarvitaan. Sooloja tiluttaa Magnus Henriksson, Andreas Passmarkin soitin on basso ja Robban Bäck löytyy rumpujen takaa. Kyllä linkoaa!

Neljäs kerta toden sanoo. Retransmission on huippu. Toisilla kestää vähän kauemmin. Joko bändillä tai minulla. Joka tapauksessa tämä levy kuulostaa minun korviini yhtyeen parhaalta. Se on reipas ja hyväntuulinen. Koukut tuntuvat tarttuvan, juu, joku on terottanut ne, uusia ei ole hankittu. Tyyli on hyvin pitkälle se sama kuin aina ennenkin. Ruotsalainen hard rock. Jag gillar hård rock -lukee Sweden Rockin t-paidassa. Ymmärrän tekstin nyt. Ja niihän miekii tykkään. Jotenkin vimmaa ja virtaa tuntuu nyt riittävän. Bändi on pitelemätön. Kuunnelkaa Moment of Truth, niin tiedätte mitä tarkoitan. Ja sitten soitatte koko levyn. Kyllä kulkee! Kuunnelkaas muuten lauluja, ne on äänitetty erityisen hienosti.

Tero Honkasalo

 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit