Raw Like Sushi
Billy Sheehan on Japanissa suosittu. Paul Gilbert on Japanissa suosittu. Ei ole siis yllätys, että myös Mr. Big on Japanissa ihan käsittämättömän suosittu. Huomioivat sikäläisiä faneja alusta asti. Sinne kun antaa vähän hyvää, saa paljon itse takaisin. Kannatti.

Mr. Big soitti 1989 Rushin Presto-kiertueen lämppärinä. Kyllä, se on rundi jonka olisin halunnut nähdä. Siltä äänitettiin Japanin markkinoita varten kuuden biisin live-levy Raw Like Sushi. Nimensä mukaisesti se on raaka, suoraan miksauspöydästä DAT:lle ja siitä prässin kautta kansiin tyyppinen julkaisu. Vaan onpa hyvä. Oli myös kallis. Vaan pakko oli ostaa. Sellaista se on joskus. En kadu.

Blame It On My Youth avaa ilotulituksen. On menoa ja meininkiä. En tiedä kuinka pitkiä settejä soittivat, mutta tässä ei himmailla yhtään. Rock & Roll Over ja tietysti mukana on myös Paul Gilbertin soolo. Se nopeampi. Addicted To That Rushissa pääsee sitten myös Sheehan pöristämään elämänsä kyllyydestä. Nykyään kuullakseen tämä levyn ei tarvitse maksaa maltaita. Se löytyy jopa Spotifysta. Ota haltuun.

Treo Honkasalo

 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit