Still Cyco After All These Years
Suicidal Tendencies - Still Cyco After All These Years - Amazon.com Music

 

Suicidal Tendenciesin ensimmäinen levy on klassikko. Sitä ei käy kieltäminen. Tämä uusintapainos ei ole. Ei, vaikka se on monin tavoin parempi kuin alkuperäinen.

Suicidal Tendencies oli hyvässä asemassa vuonna 1989. Se oli isolla levymerkillä ja studioaikaa oli tarjolla enemmän kuin tarpeeksi. Bändi ei hukannut aikaa. Se äänitti ensimmäisen levynsä ja pari toisen levyn kappaletta uusiksi. On levyllä yksi ihan uusikin kappale Don't Give Me Your Nothin. Tosin sekin on 1989-1990 sessioista.

En tiedä olivatko niin kaukaa viisaita, että päättivät säästää äänitykset kunnes ensimmäisen levyn ilmestymisestä tuli kuluneeksi kymmenen vuotta. Saattoi olla sattumaa. Tai sitten joku muisti nauhat vuoden 1992 The Art of Rebellionin saatua ristiriitaisen vastaanoton. Bändin uskottavuus oli kyseenalaistettu ja tässä olisi pelastus. Still Cyco After All These Years oli uuden bändin paluu vanhaan meininkiin.

Still Cyco After All These Years on kuin ensimmäinen levy paitsi että se tiukempi ja paremmin soitettu. Soundit ovat tietenkin samat kuin Lights Camera Revolutionilla. RJ Herrera soittaa rumpuja, mutta häntä ei ole kuvissa. Kyllä tätä suositella uskaltaa.

Tero Honkasalo


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit