Get In Line
 

Electric Haze - Get In Line

Joskus osuu kohdilleen. Oli tylsää. Ei mitään kuunneltavaa. Juu, juu. Ensimmäisen maailman ongelmat. Selasin Instagramia. Oli postia. Joku ruotsalaisen Electric Hazen jäsen kysyi pidänkö Diosta. No kukapa ei. Hekin tykkäävät. Kertoivat, että heiltä ilmestyy levy. Innostuin. Laittakaa tulemaan.

Laittoivat. Ja niin laittavat levylläkin. Succuban riffi on jotenkin tutun oloinen, mutten osaa kertoa mitä siitä tulee mieleen. Biisi vie mukanaan. WOAH! Tekee saman. Get In Line on sekoitus Purplea ja Zeppeliniä. Tykkään minä niistäkin. Laulaja yrittää ehkä vähän liikaa. Toisaalta tänä varovaisuuden ja autotunen aikana moista pitää arvostaa.

All I Ask For on vekkuli pikkubiisi. Tommy Töyrän kitarasoolo ja rytmiryhmän boogie pelastavat paljon. Ei parasta.

Rauhallinen Cavern of Pain osoittaa, että Anton Ekström osaa todellakin laulaa. Lauluosuudet on myös äänitetty hienosti. Koko levy on. Vintageahan tämä on. Lest We Forget on vauhtiralli sanan varsinaisessa merkityksessä. Yuppien Anderssonin rummut vie. 

Levyn eepos Too Close To The Truth olisi ollut kotonaan Chris Cornellin minkä tahansa bändin levyllä. 

Hevi Clenched Fist menee Free-osastolle. Vielä vähän raskaampi Cryin' päättää levyn jylhästi. Kuunnelkaa noita Andre Ekströmin bassolinjoja. Hemmetin hemmetti! Tässä on kuulkaas kova bändi. Iso käsi ja valtava suositus!

 

Tero Honkasalo

 

 

 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit