In The Beginning
Malice – In The Beginning... (1984, Vinyl) - Discogs

 

Malice - In The Beginning

Malice oli yksi niistä bändeistä johon tutustuin Metal Hammerin kautta. 80-luvulla kaikkia levyjä ei tarvinnut ostaa itse, koska levyjä kopiointiin ahkerasti kaseteille. Kaverin isoveljellä oli kaikki uudet kovat. Hän äänitti minulle mm. tämän Malicen ensimmäisen levyn.

In The Beginning oli aikoinaan kova. Se oli Los Angeles -metallia, muttei mitään hiuslakkaa ja röyhelöpaitoja. Nahkaa ja niittejä piti olla. Bändin vaatteet olivat Judas Priestin komerosta ja tyyli Tom of Finlandin. Sillä tavalla hevibändit pukeutuivat. 

Judas Priest tulee mieleen myös musiikista. Laulaja James Neal kuulostaa hyvin paljon Metal Godilta. Sanoitukset ovat samaa huttua kuin brittiläisen metallin hienoimmalla. On pakko rokata, kukaan ei voi estää rokkaamasta. Myös moottoripyörällä muistetaan huristella. Juu, hymyilyttää. Sanoitukset ovat kuitenkin sivuseikka. Musiikki vie. Se toimii. Myös tuotanto on yllättävän hyvä. Kokeile nimibiisi, jos et usko.

In The Beginning on nykyään saatavissa 2016 julkaistuna Rock Candy -yhtiön CD:nä. Alkuperäinen vinyyli saattaa olla kiven alla.

 

Tero Honkasalo


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit