License to Kill
Malice – License To Kill (1986, Vinyl) - Discogs

 

Malice - License To Kill

Los Angelesissa majaansa pitänyt Malice oli kovassa nosteessa toisen levynsä aikaan vuonna 1987. License To Kill huomioitiin myös Euroopassa. Metal Hammer kirjoitti bändistä mairittelevia artikkeleja. Ei tuo vääryys ollut. Tämä levy piti ostaa äänittämisen sijaan.

License To Kill on paranneltu painos yhtyeen ensimmäisestä levystä. Tuotanto on tanakampi ja biisessä on enemmän voimaa. Chain Gang Woman on poikkeus. Se on huti. Oikeastaan muuten kaikki on parempaa kuin In The Beginningillä, mutta varsinkin kitaraosasto. Jay Reynolds ja Mick Zane pistävät parastaan. KK ja Tipton tulevat mieleen kerran jos toisenkin. Reynoldsille tuo tarkoitti myöhemmin lyhyttä hetkeä Megadethin kokoonpanossa.

Malice oli nimestään huolimatta liian kiltti. Sen perinteinen hevi ei ollut tarpeeksi rankkaa sille porukalle jolle sitä markkinoitiin. Slayer pystyi soittamaan Judas Priestin lämppärinä, mutta Malice otti pahasti turpaansa soittaessaan Slayerin lämmittely-yhtyeenä. Pian bändin kokoonpanossa tapahtui muutoksia ja homma oli sillä selvä. Oma mielenkiintonikin katosi. Seuraava levyä en ostanut. En äänittänytkään.


Tero HonkasaloTakaisin edelliselle sivulle


Kommentit