Phase2
 

The End Machine - Phase2

Phase2 on nimetty kekseliäästi. Kyseessä on The End Machinen toinen levy. Sen on äänittänyt yhteen toinen kokoonpano. George Lynch, Jeff Pilson ja Robert Mason ovat edelleen remmissä. Wild Mick Brown jäi eläkkeelle. Hänen tilalleen on otettu toinen Brown. Pikkuveljen etunimi on Steve. Itse en keksi heidän soitossaan ratkaisevaa eroa suuntaan tai toiseen.

Jos kolmas kerta toden sanoo, mitä saa tokalla yrityksellä? Phase 2 on levyllinen kaikin puolin erinomaisen hyvin soitettua hard rockia. Tämä on se tusinalevyjen jälkeen tuleva 13. se joka erottuu.

Turha kaikkia kappaleita on käydä läpi. Ovat laadukkaita ihan lähempää tarkasteluakin. Muutaman sinkun on bändi itse valinnut. The Rising -intron jälkeen kuultava Blood And Money on ilmiselvä valinta. Kappale on hyvä esimerkki levyn linjasta. Crack the Sky potkii kovaa.

Itse olisin valinnut videoksi Plastic Heroesin. Siinä on jotain jännää. Bowie meets Dokken tai jotain. Sen jälkeen kuultava Scars osoittaa, että Lynchiltä taittuu myös bluesimpi meininki. Taas tekee mieli sanoa Dokken.

Phase2 tuo iloisesti mieleen ajat jolloin George, Jeff, Mick ja Don olivat iloisesti tappeleva miljoonia myyvä bändi. Tämän perusteella vanhoja ei kannata haikailla. Itse tosin joudun käymään vanhat Lynch Mobin levyt läpi. Robert kuulostaa nimittäin nyt hyvältä. Josko ne vanhatkin toimisivat tänä päivänä.

Tero Honkasalo

 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit