Cocked And Loaded Live
L.A. GUNS - Cocked And Loaded Live

Nyt ollaan vieraalla maalla ja uudella tontilla. Vanha Los Angeles -rock ei ole isosti tuttua. Mötley ja Gunnarit, ne toiset, siinäpä melkein se. Siis nyt tarkoitan näitä Hanoi Rocksin matkijoita. Jos pinnistäisi niin pari kolme nimeä ssattaisin muistaa, mutta yhtään biisiä en pystyisi sanomaan, vaikka mitä olisi pelissä. Ei kun hetkinen. Poison ja Unskinny Pop! Ha! Mutta L.A. Guns on uusi tuttavuus.

Tuttavuus ja tuttavuus. Tiedän bändin Blabbermouthin otsikoista. Näitä oli pitkään kaksi. Tietty skismaa ja kinaa oli koko ajan. Entinen rumpali Steve "Waspista tuttu" Rileylla oli pitkään oma L.A. Guns. Hän kun on bändissä pisimpään vaikuttanut se oli vain oikein. Laulaja Phil Lewis oli kirjoilla jossain vaiheessa molemmissa. Kitaristi Traci Gunsilla on tämä toinen. Ja oikeuden päätöksellä tämä on nyt se ainoa oikea. En ole lakia lukenut, kuin lapsilleni, niin en osaa sanoa miksi tuomioistuin päätyi moiseen ratkaisuun.

Cocked And Loaded on korona-ajan live. Bändi esiintyi Fremont Country Clubilla Las Vegasissa juhlistaen samalla Cocked and Loaded -levyn 31. synttäriä. On kuulemma kovin pidetty kiekko. Selvä. Parasta tarjoillaan. Saadaanko sellaista? Mahdotonta tietää. Keikka kuulostaa vähän siltä kuin bändi olisi päättänyt pitää treenit muutamalle kaverille. Tiukempaa ja sähäkämpää saisi olla. Kämppäsoundit. Live-levyjen ystävänä kuitenkin pidän tästä. Jopa niin paljon että jos bändi joskus klubikeikalle Suomeen saadaan, lähden varmasti tsekkaamaan toimiiko tämä nähtynä. Hanoikin toimi livenä levyjä paremmin.

Tero Honkasalo

 


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit