Strong
AnetteOlzonCover.jpeg

Anette Olzon - Strong

Anette Olzonin Dark Elements on jäänyt niin vähälle kuuntelulle, että levyistä ei ole arvioita. Hänen ensimmäinen soololevynsä vuosien takaa soi edelleen silloin tällöin. Shine oli hienostunut, kovin ruotsalainen kokonaisuus. Ei mitään väärää tuossa. Menestysresepti.

Nyt uusintaa haetaan aavistuksen eri konseptilla. Tuttu tämä toki on kaikille Frontiers Musicin levyjä kuunnelleille. Magnus Karlsson on luottonimi monien edelleen kuuntelua kestävien levyjen takaa. Allen/Landen albumit ja Starbreaker tulevat ensimmäiseksi mieleen. Biisit, kitarat ja bassot: Magnus.

Strong on nimensä mukainen levy. Vauhtia on kovasti. Bye Bye Bye avaa reippaasti. On myös väkevää soittoa. Sick of Youn sanoma tulee perille. Hård rock on bårta ja tilalla on sinfonista metallia, hyvin vähän sen Anetten vanhan bändin tyyliin. Komea Fantastic Fanatic on kyllä liki. Ja Catcher of My Dreams menee trespassing-osastoon. Ovat suosikkini, jos kaksi saa valita.

Magnus ja Anette ovat tehneet levyjä ennenkin. Rumpali  Anders Köllerfors on uusi nimi. Kova soittaja. Jotta levyllä olisi oikein kiva perhefiilis, Anetten mies Johan Husgafvel hoitaa murinalaulut. Tällä kertaa ne ovat tehoste ja oikein toimiva sellainen. Anette on pääosassa.


Tero Honkasalo


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit