Intermission
Dio äänitti joulukuussa 1985 useampia keikkojaan, joten fanien joukossa eli tuolloin unelma tulevasta huippukovasta tuplalivestä. Kitaristi Vivian Campbellin lähdettyä bändistä Sacred Heartin USA:n kiertueen jälkeen muutti luonnollisesti Ronnien ja hänen manageri-vaimonsa Wendyn suunnitelmia. Seuraavan vuoden keväänä julkaistu mini-LP jättää fanin todella kylmäksi. En edelleenkään ymmärrä tätä julkaisua. Viiden biisin ja vaivaisen puolen tunnin mittainen live kuulosti silloin, aivan kuten nytkin, huonolta vitsiltä.

Vivian Cambellin kanssa San Bernardinossa 4.12. ja San Diegossa 6.12.1985 tehtyjen keikkaäänitysten lisäksi Intermissionilta löytyy uuden kitaristin Craig Goldyn kanssa studiossa tehty Time To Burn. Kahden kitaristin laittaminen samalle levylle ei ole koskaan hyvä ratkaisu. Tässä tapauksessa se on ihan turha siirto. 

Odotin aikanaan innolla tämän levyn CD-julkaisua. Ajattelin, että levy-yhtiö hyödyntäisi uuden formaatin mahdollisuuksia, ja lisäisi levylle julkaisemattomia livebiisejä, sekä tuolloin vain leffasoundtrack CD:ltä löytyvä Hide In The Rainbow. Arvanette kuinka kiukkunen olin, kun CD:n käteen saadessani huomasin sen olevan ilman bonuksia. Levy-yhtiö oli toki ovelasti antanut kullekin Rock And Roll Children/Long Life Rock And Roll/ Man On the Silver Mountain medlyn osalle oman indeksin. Näin lyhyelle levylle saatiin kuuden kappaleen sijaan peräti kahdeksan biisiä. Tuon tempun jälkeen levystä kehdattiin tietty pyytää normilevyn hinta!

Vuonna 2012 koko Intermission laitettiin Sacred Heartin deluxe editionin bonukseksi yhdessä mainittujen studiobiisien sekä kolmen livebiisin lisäksi. Paketissa on siis Vivian Campbellin viimeinen Dio-levy, lyhyen kiertueen livebiisejä sekä Craig Goldyn ensimmäinen studioraita. Itse olisin toivonut että kakkoslevylle olisi laitettu kokonainen San Diegon keikka, mutta ehkä sen aika on myöhemmin.

Petri Myllylä


Takaisin edelliselle sivulle


Kommentit