Airbourne

Vuonna 2007 läpilyönnyttä australialaista bändiä on usein verrattu alkuaikojen AC/DC:iin. Harva uusi bändi saa moista suitsutusta kohdalleen. Airbourne-keikan kokeneena moinen vertaus ei vaikuta tuulesta temmatulta sillä bändin lava-akti on todella hikinen ja riehakas.Levyarvostelut

Tuotekuva

Ready To Rock (EP)

2004

Bändin itsensä julkaisema kahdeksan biisin mittainen esikoinen on harvinainen levy, jonka hankkiminen onnistuu parhaiten tiedostolatauksena.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Runnin' Wild

2007

Media on halunnut tehdä Airbournesta ikään kuin uuden ajan AC/DC:n. Tämä levy on energinen ja kiihkeä kuten kuuluisamman aussibändin alkuajan julkaisut, mutta kyseessä ei ole mikään toisen luokan kopio.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Live At The Playroom

2007

Tämän levyn hankkiminen on tehty niin vaikeaksi että sen metsästämiseen tarvittaisiin ajokoiraa.

Lue arvostelu
Tuotekuva

No Guts. No Glory.

2010

Airbournen toinen studiolevy ylitti sille asettamani toiveet ilmestyttyään maaliskuussa 2010. Edelleen kehittynyt räiskyvän raaka soitanta muistuttaa Australian nuoriamiehiä heidän esikuvastaan.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Wacken 5.8.2011

2013

Airbourne esiintyi elokuussa 2011 toistamiseen Euroopan suurimmalla metallifestarilla. Kolmentoista biisin setistä yhdeksän lähetettiin televisiossa (tai tv-kanavan stream-palvelussa). Yhtä vähemmän päätyi 2013 albumin bonuslevylle.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Black Dog Barking

2013

Airbournen simppelille ja vastustamattomasti päähän syöksyville roketeille on aina tilausta. Jokaisella musafiggarille lienee sellaisia hetkiä, jolloin haluaa kuunnella yksinkertaista ja äänekästä musaa. Juuri siihen tarkoitukseen tämä levy sopii erinomaisesti.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Breakin' Outta Hell

2016

Ensikuuntelu paljasti tärkeimmän eli bändi pysyy uskollisena tyylilleen. Hyvä näin sillä aussit osaavat simppelin roketin kuin eräs toinen paikallinen bändi.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Boneshaker

2020

Uusi levy, sama konstailematon ote.

Lue arvostelu