Hughes, Glenn

Vuodesta 1970 alkaneella urallaan Glenn Hughesin on tehnyt kymmeniä levyjä, yksin, projekteissa ja sellaisissa bändeissä kuten Trapeze, Deep Purple ja Black Sabbath, sekä vuonna 2010 perustetussa Black County Communion. Hänen tuotantoon pääset tästä linkistä.Levyarvostelut

Tuotekuva

Eighth Star/The 1996 DEP Sessions

1996

Tony Iommin soololevy julkaistiin aluksi vain bootlegina, mutta 2004 se sai lopulta virallisen julkaisunsa. Laulajana Glenn Hughes.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Black Country Communion

2010

Glenn Hughes, Joe Bonamassa, Jason Bonham ja Derek Sheridianin muodostaman bändin kiitelty esikoislevy ilmestyi yli puolen vuoden odottelun jälkeen syksyllä 2010 (ja vain muutama kuukausi ennen kakkoslevyn äänityksiä).

Lue arvostelu
Tuotekuva

Black Country Communion: Lontoo 20.9.2010

Black Country Communion esiteltiin musiikkialan ihmisille salaisella erikoiskeikalla Lontoossa. Koko kolmen vartin esiintyminen löytyy YouTubesta.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Black Country Communion: 2

2011

Bändin toinen levy jatkaa edeltäjänsä linjoilla. Tarjolla on siis erinomainen albumi, joka kuulostaa samanaikaisesti tuoreelta mutta myös vintagelta 70-luvulta.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Black Country Communion: Live Over Europe (DVD & CD)

2011

Live Over Europelle on kerätty Black Country Communionin kahden studiolevyn parhaat biisit ja niistä hienoimmin onnistuneet otot.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Black Country Communion: Afterglow

2012

Bändin kolmas, viimeinen ja ehdottomasti paras albumi ilmestyi vain hieman sen jälkeen kun Joe Bonamassa ja Glenn Hughes olivat ilmoittaneet lähes pelkästään studio-bändinä toimineen kokoonpanon hajonneen.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Resonate

2016

Mietin mihin Glenn Hughes –soololevyyn tätä voisi verrata, mutta en keksinyt. Glenn on tehnyt taas erilaisen levyn.

Lue arvostelu