Chickenfoot

Kun neljä pitkään rockbisneksessä mukana ollutta ykkösluokan kaverusta pistää pystyyn bändin, sitä kutsutaan superyhtyeeksi. Sammy Hagar,Michael Anthony, Chad Smith ja Joe Satriani myös ansaitsevat tuon lisänimen. Levyarvostelut

Tuotekuva

Chickenfoot: 1

2009

Kun bändissä on Van Halen kaverukset Sammy Hagar ja Michael Anthony sekä Chad Smith ja Joe Satriani sitä voinee kutsua sanalla supergroup. Bändin esikoislevy ei kumminkaan jää musiikkihistoriaan.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Chickenfoot: Get Your Buzz On (DVD)

2010

Syyskuussa 2009 kuvattu keikkavideo esittelee rennon ja tyytyväisen bändin. Setti rakentuu encorea lukuunottamatta heidän esikoislevyn materiaalista.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Chickenfoot III

2011

Kieli poskella nimetty kakkosalbumi todistaa että hyvällä, rennolla fiiliksellä ja frendisuhteilla voidaan onnistua luomaan loistavaa rockmusiikkia.

Lue arvostelu
Tuotekuva

LV

2012

Chickenfoot paketoi 2012 Euroopan markkinoille kaksi ensimmäistä albumia laatikkoon, johon laitettiin bonuksena 2009 ja 2012 kiertueilla äänitetty live. LV:stä otettiin myös 10.000 kappaleen erillispainos.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Dusseldorf 19.1.2012

Chickenfootin keikka kuvattiin Saksan television Rockpalast ohjelmaan. Virallinen julkaisu tapahtunee joskus seuraavan kymmenen vuoden aikana.

Lue arvostelu