Black Country Communion

2000-luvun super-kokoonpano jossa mukana Glenn Hughes, Joe Bonamassa, John Bonham ja Derek Sherinian.



Levyarvostelut

Tuotekuva

Black Country Communion

2010

Glenn Hughes, Joe Bonamassa, Jason Bonham ja Derek Sheridianin muodostaman bändin kiitelty esikoislevy ilmestyi yli puolen vuoden odottelun jälkeen syksyllä 2010 (ja vain muutama kuukausi ennen kakkoslevyn äänityksiä).

Lue arvostelu
Tuotekuva

Black Country Communion: Lontoo 20.9.2010

Black Country Communion esiteltiin musiikkialan ihmisille salaisella erikoiskeikalla Lontoossa. Koko kolmen vartin esiintyminen löytyy YouTubesta.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Black Country Communion: 2

2011

Bändin toinen levy jatkaa edeltäjänsä linjoilla. Tarjolla on siis erinomainen albumi, joka kuulostaa samanaikaisesti tuoreelta mutta myös vintagelta 70-luvulta.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Black Country Communion: Live Over Europe (DVD & CD)

2011

Live Over Europelle on kerätty Black Country Communionin kahden studiolevyn parhaat biisit ja niistä hienoimmin onnistuneet otot.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Black Country Communion: Afterglow

2012

Bändin kolmas, viimeinen ja ehdottomasti paras albumi ilmestyi vain hieman sen jälkeen kun Joe Bonamassa ja Glenn Hughes olivat ilmoittaneet lähes pelkästään studio-bändinä toimineen kokoonpanon hajonneen.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Black Country Communion: BCCIV

2017

BCCIV on erittäin laadukas kokonaisuus. Onko se parempi kuin Afterglow? Vaikea sanoa. Aika näyttää. Nyt kuitenkin tuntuu siltä. Minulle se on vuoden 2017 mieluisin levy.

Lue arvostelu