Blue Murder

Saatuaan potkut Whitesnakesta kitaristi John Sykes perusti vuonna 1988 Blue Murderin yhdessä Cozy Powellin kanssa. Cozy ei bändissä kauaa viihtynyt. Ensimmäisen levyn kokoonpanossa ovat mukana mm. Vanilla Fudgesta ja King Cobrasta tuttu Carmine Appice ja The Firmin levyllä bassotellut  Tony Franklin. Toisella levyllä rumpuja hakkaa Tommy O'Steen ja bassoa soittaa möhemmin Whitesnaken riveissä esiintynyt Marco Mendoza. Koskettimia soitti molemmissa kokoonpanoissa Nik Green. Bändi hajosi vuonna 1994.Levyarvostelut

Tuotekuva

Blue Murder

1988

Blue Murderin parasta antia ovat varsin progressiiviset ja mahtipontiset kappaleet ja luonnollisesti Sykesin kitarointi. Sykesin laulu on yllättävän voimakasta.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Nothing But Trouble

1993

Kokonaisuudessaan Nothin’ but Trouble on kaksijakoinen, toinen puoli on jatkoa ensimmäiselle levylle ja loput kappaleet rosoisempia, rokkaavampia ja lähempänä 90 -luvun alun musiikkia.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Screaming Blue Murder

1994

Tätä Japanissa joulukuussa 1993 äänitettyä konserttitallennetta voi pitää John Sykesin CV:nä. Levy sisältää parhaita paloja Sykesin uran siihenastisista vaiheista.

Lue arvostelu