Cooper, Alice

Alice Cooper, eli Vincent Furnier, on amerikkalainen kauhurokkari. Hän on tehnyt uransa aikana hyvinkin erilaista rokkia. Hänen kuuluisimpia levyjä eri vuosikymmeniltä ovat mm. Welcome To My Nightmare, Poison, The Last Temptation ja Dirt Diamonds.Levyarvostelut

Tuotekuva

Pretties For You

1969

Alice Cooper Bandin esikoinen on sellainen soppa rokkia ja psykedeliaa, mutta se ei ole kovin omaperäistä. Eikä se ole kiinnostava albumi.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Easy Action

1970

Alice Cooper Bandin toinen LP jäi heidän viimeiseksi oman identiteetin etsimiseen hukattu tilaisuus. Musiikillisesti se on pliisu.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Love It to Death

1971

Alice Cooper siirtyi vuoden 1970 lopussa RCA-yhtiöön ja tuottaja Bob Ezrin suojeluun. Hitti Eighteen nosti bändin kolmannen levyn listoille.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Killer

1971

Alice Cooperin neljäs albumi oli bändin siihenastisista julkaisuista paras kokonaisuus. Se on säilynyt hyvin vuosikymmenestä toiseen.

Lue arvostelu
Tuotekuva

School's Out

1972

Alice Cooperin kuuluisimman kappaleen mukaan nimetty teema-albumi oli bändin lopullinen läpimurtolevy.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Billion Dollar Babies

1973

Alkuperäisen Alice Cooper Bandin saadessa apuja esimerkiksi Marc Bolanilta tuottaja Bob Erzinin loihti ryhmän parhaimman albumin jousi- ja puhallintaustoineen.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Trash

1989

Alice Cooper palasi musabisnekseen vuonna 1986 ja unohdetuksi hahmoksi luultu herra paransi vauhtiaan niin että comnebackin kolmas albumi lieneen uran merkittävin kaupallinen menestys.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Hey Stoopid

1991

MTV-sukupolven löytämä Alice Cooper sai toiselle paluulevylleen nimekkään vierailijajoukon.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Along Came a Spider

2008

Pitkään keskikertaisia levyjä julkaissut Alice Cooper osui naulankantaan tällä levyllään. Alice-pop-rock on harvoin kuulostanut yhtä hyvältä.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Welcome 2 My Nightmare

2011

Vaikka Welcome 2 My Nightmare kuulostaa vahvasti 70-lukuiselta, sen pystyy kuvittelemaan Alice Cooperin diskografiassa Goes To Hellin paikalle, kuuluu levyltä myös tekijänsä myöhempi tuotanto.

Lue arvostelu