Frampton, Peter

Humble Pien kitaristi lähti soolouralle vuonna 1971 jättäen aisaparinsa Steve Marriottin luotsaamaan yhdessä perustettua bändiä. Framptonin sooloura starttasi kohtuullisen vaatimattomilla mutta levy levyltä parantuneilla myyntilukemilla. Lopullinen läpimurto tapahtui neljän studiolevyn jälkeen julkaistulla livelle Frampton Comes Alive.Levyarvostelut

Tuotekuva

Humble Pie: Town And Country

1969

Humble Pien esikoislevyä rauhallisempi kakkonen etsii bändille uutta musiikillista suuntaa sitä kunnolla löytämättä. Ilkeästi voisi sanoa sen kuulostavan kolmannen luokan The Bandilta.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Humble Pie: As Safe As Yesterday Is

1969

Vuoden 1969 alussa kasattu Humble Pie äänitti esikoislevynsä nopeasti, mutta lopputulos on silti onnistunut ja kertoo sen valtavasta potentiaalista.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Humble Pie: Live At The Whisky A Go-Go

2001

Bändin ensimmäiseltä USA:n kiertueelta joulukuussa 1969 kuvatusta keikasta poikinut audiojulkaisu ansaitsi julkaisunsa.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Humble Pie: Humble Pie

1970

Uusi vuosikymmen toi Humble Pielle sekä uuden managerin että levy-yhtiön. Samalla bändin musiikillinen suunta rankentui ja Steve Marriottista tuli bändin pääasiallinen vokalisti ja Peter Framptonista soolokitaristi.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Humble Pie: Rock On

1971

Humble Pien raaka blues-rock ei ollut Peter Framptonin mieleen ja Rock On jäi hänen viimeiseksi bändissä siitäkin huolimatta että se menestyi kaupallisesti hyvin.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Humble Pie: Performance Rockin' the Fillmore

1971 /2013

Performance Rockin' The Fillmore on Humble Pien uran kohokohta. Se yhdistää Peter Framptonin kitaroinnin ja Steve Marriottin rouhevan esiintymisen bändin pääasiallisena vokalistina.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Frampton Comes Alive!

1976

Peter Frampton räjäytti potin julkaistuaan alkuvuodesta 1976 ensimmäisen livelevynsä edellisen kesän keikoista. Frampton Comes Alive! myötä kymmenet artistit päättivät julkaista hyvin myyviä tuplalivejä.

Lue arvostelu