Haynes, Warren

Vuonna 1960 syntynyt kitaristi tunnetaan ehkä parhaiten jäsenyydestään The Allman Brothers Bandissa (1989-1997, 2000-2014), mutta mies on tehnyt musiikkia paljon ennen sitä ja sen jälkeen. Myös sooloartistina ja säveltäjänä kunnostautunut amerikkalainen on ollut parikymppisestä lähtien huippusoittajan maineessa.Levyarvostelut

Tuotekuva

The Allman Brothers Band: Seven Turns

1990

The Allman Brothers Band kasattiin 7 vuoden tauon jälkeen kolmannen kerran bändin 20-vuotisjuhlakiertueelle. Kolmen uuden jäsenen ja neljän veteraanin voimin äänitetty levy oli vahva paluu ja kaupallinen menestys.

Lue arvostelu
Tuotekuva

The Allman Brothers Band: Shades Of Two Worlds

1991

The Allman Brothers Bandin kolmannen toimintakauden toinen levy ei menestynyt edeltäjänsä tavoin mikä ei tarkoita sen olevan musiikillisesti heikompi.

Lue arvostelu
Tuotekuva

The Allman Brothers Band: Live At Great Woods (video)

2014

Tämä 1991 kuvattu keikka tulee Allman Brothers Bandin Shades Of The Worlds-kiertueelta.

Lue arvostelu
Tuotekuva

The Allman Brothers Band: Live In Germany 1991 (DVD & CD)

2011

Saksalaiseen Ohne Filter TV-ohjelmaan kuvattu parituntinen Allman Brothers -keikka.

Lue arvostelu
Tuotekuva

The Allman Brothers Band: Play All Night - Live at the Beacon Theatre 1992

2014

Allman Brothers Bandin kolmas Beacon-live eroaa aiemmista sillä tällä levyllä kitaristeina ovat Dickey Betts ja Warren Haynes.

Lue arvostelu
Tuotekuva

The Allman Brothers Band: Where It All Begins

1994

The Allman Brothers Bandin vuonna 1989 alkaneen uuden tulemisen kolmas ja viimeinen studioalbumi on äänitetty livenä.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Gov't Mule: Gov't Mule

1995

Allman Brothers Bandin Allen Woody ja Warren Haynes yhdistävät voimansa Allman-kitaristin Dickey Bettsin bändissä Haynesin kanssa soittaneen Matt Abts'in kanssa. Pari vuotta myöhemmin sivuprojektina alkanut bändi muuttui päätyöksi.

Lue arvostelu
Tuotekuva

The Allman Brothers Band: Hittin' The Note

2003

Allman Brothersiin palannut kitaristi Warren Haynes Haynes ja nuori slidekomeetta Derek Trucks yhdessä vanhan polven soittajien kanssa kruunaavat bändin neljännen paluun.

Lue arvostelu
Tuotekuva

The Allman Brothers Band: Live At The Beacon Theatre (video)

2003

The Allman Brothersin vuosittaiset Beacon-teatterin esiintymiset ovat muodostuneet bändin faneille pyhiinvaellusmatkaksi. Tämä keikkataltiointi tuo esiin erityisesti bändin perustajajäsenen, rumpali Butch Trucksin veljenpojan, kitaraässä Derek Trucksin.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Crossroads Guitar Festival 2010 (DVD)

2010

Eric Claptonin perustaman alkoholiparantolan kolmas varainhankintakonsertti kerää jälleen lavalle ison joukon kitaristeja. Leffan loppuhuipennus lienee ennätys lajissaan.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Man In Motion

2011

Gov' Mule ja Allman Brothers -kitaristin toinen studiosoolo on onnistunut blueskiekko.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Live At The Moody (CD/DVD)

2012

Warren Haynes lähti soololevynsä Man In Motion ilmestyttyä soolokiertueelle. Tämä kolmen levyn paketti sisältää lähes koko levyn, biisejä Allman Brothers'ilta ja Gov't Mulelta sekä joukon covereita.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Gov't Mule: Shout!

2013

Warren Haynes palaa soololevyn ja -kiertueen jälkeen luotsaamansa bändin pariin. Sen kymmenennen albumin toinen levy sisältää vierailevien tähtien tulkinnat albumin raidoista.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Ashes & Dust

2015

Bluesrokkarin mietteliäs ja lyyrinen albumi laajentaa Warren Haynesin artistikuvaa. Taustalla musioi Americana-bändi Railroad Earth.

Lue arvostelu