Eagles

Alkujaan laulaja Linda Ronstadtin taustalle palkatut ammattimuusikot Glenn Frey, Don Henley, Randy Meisner ja Bernie Leadon perustivat syksyllä 1971 oman bändin, jonka pop-country-rock on varsinkin Yhdysvalloissa valtavan suosittua.Levyarvostelut

Tuotekuva

Eagles

1972

Eagles tuli musiikkibisnekseen rytinällä julkaisemalla loistokkaan albumin, jolta irtosi kolme isoa hittiä.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Desperado

1973

Eaglesin toinen albumi ei menestynyt ilmestyessään aivan bändin edellisen vuoden esikoisen tavoin mutta on vuosikymmenien aikana kohonnut country-rockin klassikoiden asemaan.

Lue arvostelu
Tuotekuva

On The Border

1974

Eagles kolmonen toi bändiin viidennen jäsenen Don Felderin, mutta hänkään ei tuonut levylle sellaisia biisejä jotka tekisivät siitä kiinnostavan albumin.

Lue arvostelu
Tuotekuva

One Of These Nights

1975

Eagles osui kultasuoneen viisimiehisen kokoonpanon toisella levyllä, josta irtosi kolme isoa hittiä ja useita mahtavia albumiraitoja.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Hotel California

1976

Eaglesin kuuluisin, ja kyllä, myös heidän paras levy. Uusi kitaristi Joe Walsh muutti tullessaan bändin soundia country-rockista lähemmäksi AOR:a.

Lue arvostelu
Tuotekuva

The Long Run

1979

Eagles siirtyi ensimmäisen toimintakautensa viimeiseksi jääneellä levyllä aiempaa rankemmaksi. Mukana on silti loistavasti menestyneitä kappaleita ja levy kuuluu aikakauden helmien joukkoon.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Live

1980

Eagles'in hajoamisen jälkeen kasattua levyä on tituleerattuna historian eniten jälkiäänitetyksi livelevyksi. Kolmannes biiseistä tulee vuodelta 1976 ja loput tulevat julkaisuvuoden kesältä.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Hell Freezes Over (DVD & CD)

1994

Eagles yllätti faninsa tekemällä odotetun paluun 14 vuotta hajoamisen jälkeen. MTV-esiintymisen lisäksi mukana on myös neljä uutta studiokappaletta.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Long Road Out Of Eden

2007

Kuuden vuoden äänitysten jälkeen Eagles julkaisi 20 biisiä sisältävän laadukaan tuplalevyn.

Lue arvostelu