Kinks

Kinks oli Beatlesin ja Rolling Stones'in aikalainen joka julkaisi ensimmäiset hittinsä vuonna 1964. Bändi julkaisi ison kasan menestyneitä singlejä, mutta ei ehkä onnistunut albumeillaan yhtä hienosti. Tuotannosta löytyy siltä onnistuneita kokonaisuuksia.Levyarvostelut

Tuotekuva

Kinks

1964

Kinks'in hitin You Really Got Men perään nopeasti äänitetty albumi lienee koostettu bändin keikkasetistä. Kahdeksan coverin lisäksi sillä on kuusi Ray Davis'in biisiä.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Kinda Kinks

1965

Englannissa useita listasijoituksia tehneen bändin kakkoslevy kasattiin jälleen turhalla kiirreellä parhaiden biisien jäädessä singlejulkaisuille.

Lue arvostelu
Tuotekuva

The Kink Kontroversy

1965

Kinks'in toinen 1965 albumi on heidän siihenastisen uran onnistunein kokonaisuus.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Face To Face

1966

Beatlesin Paperback Writerin Englannin listakärjestä tiputtanut Sunny Afternoonin vanavedessä julkaistu albumi on yksi Kinks'in uran parhaista.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Something Else By The Kinks

1967

Lähes vuosi edellisen albumin jälkeen ilmestynyt Something Else sisältää paljon hienoja lauluja, mutta mikään timantinkova kokonaisuus se ei ole.

Lue arvostelu
Tuotekuva

The Kinks Are the Village Green Preservation Society

1968

Ilmestyessään vähälle huomiolle jäänyt albumi kuulosti väkivaltaisuuksien, kansannousujen ja poliittisten murhien (Martin Luther King & Robert Kennedy) sävyttämänä vuonna naiivilta.

Lue arvostelu
Tuotekuva

Arthur Or The Decline And Fall Of The British Empire

1969

Victoria-hitti palautti Kinks'in kultakantaan mutta toinen perättäinen teema-albumi vaatii fanilta intoa.

Lue arvostelu