Allman Brothers Band (The) – Macon City Auditorium 2/11/72

allman brothersmaconb city

Kuuntelin tämän keikan ensimmäisen kerran pian sen ilmestymisen jälkeen. Netistä löytämäni tiedosto oli kuitenkin niin luokaton että kun sain mahdollisuuden kuunnella keikkaa lainaamaltani levyltä, se nousi välittömästi omaksi suosikikseni Allman Brothersin omasta julkaisusarjasta.

Bändin kotikulmilla soitettua keikkaa voinee tituleerata levynjulkaisukeikaksi sillä ainakin Wikipedian mukaan bändin lyhytikäisen viisihenkisen kokoonpanon ainoa julkaisu Eat The Peach julkaistiin seuraavana päivänä. Valitettavasti levyn kuudesta studioraidasta kuullaan kuitenkin vain Ain’t Waistin’ Time No More ja Les Brers In A Minor. Muuten setti pohjautuu edellisen vuoden At Fillmore Eastin keikoilla kuultuihin biiseihin. Näistä tälläkin keikalla soitetut One Way Out sekä Trouble No More tosin ilmestyivät Eat The Paechin livepuoliskoilla.

Allmanin viisimiehinen kokoonpano on niin tiukka ryhmä että uskoakseni se olisi menestynyt ilman kuudetta jäsentään (kosketinsoittaja Chuch Leavelliä). Tämä keikka on niin hyvä että suosittelen sitä myös niille jotka eivät ole bändiin aiemmin tutustuneet. Vaikka se ei ehkä ole luonnollisin piste aloittaa matkaa ABB:n musiikkiin, on se niin huikea kokemus että ainakin kannattaa yrittää.

Add a comment
Your name
Your email