Allman Brothers Band (The) – American University, Washington, D.C. 12/13/70

Allman Brothers Band American University Washington

Yliopistokeikalla Washingtonissa tehty miksauspöytääänitys on yllättävän hyvälaatuinen. Vaikka kyseessä ei todennäköisesti ole kokonainen keikka, on se silti kiinnostavaa kuunneltavaa. Bändi oli julkaissut toisen albuminsa ja lopullisen läpimurtolevyn Live At Fillmoren äänityksiin oli vielä kolme kuukautta.

Esikoislevyltä kuullaan Muddy Watersin Trouble No More sekä kahdenkymmenen minuutin mittaan kasvanut Whipping Post. Molemmat biisit päätyivät Fillmore-levylle. Idlewild Southilta kuullaan Gregg Allmanin Don’t Keep Me Wonderin’ ja Leave My Blues At Home. Kumpikaan biiseistä ei ollut mukana tuplalivellä vaikka Don’t Keep Me Wonderin’ olikin tuolloin setissä. Se julkaistiin 1972 Duane Allmanin muistolevyllä. Leave My Blues At Home taisi sitä vastoin tippua bändin setistä lopullisesti joulukuun 1970 ja maaliskuun 1971 välisenä aikana palaten settiin ainakin 2003 jolloin se tallentui Beacon-DVD:lle.

Washingtonin keikan loput kolme biisiä ovat tuttuja nekin Live At Fillmoren omistajalle. Mutta koska bändi muokkaa ohjelmistoaan joka ilta ovat Blind Willie McTellin Statesbore Blues, valitettavasti vain puoliksi tallentunut T-Bone Walkerin Stormy Monday ja Willie Cobbsin You Don’t Love Me oman kuuntelun ja julkaisun arvoisia.

Add a comment
Your name
Your email