The Banishment – Machine And Bone

Georgle Lynch missä tahansa kokoonpanossa pitää tsekata. The Banishmentin kohdalla ei puhuta perinteisestä bändistä. Ryhmään kuuluvat George, solisti Devix Szell ja ohjelmoiva tuottaja Joe Haze. Sen lisäksi kuullaan paria vierailijaa, joista Prongin Tommy Victor on itselleni tutuin. Hän soitti vähän tämän tapaista materiaalia Danzigin industrial-kaudella. Filterin Richard Patrick on mukana myös. Hänelle tämä genre on tuttua kuin kotona kylässä käynti.

Lynch on dippaillut varpaitaan aina silloin tällöin koneellisesti tehdyn musiikin maailmaan. Nyt sinne mennään ihan uppeluksiin. Ei ole huono juttu. Kunnolla on kunnolla. Enemmän on enemmän. Ja hyvä riffi on hyvä riffi, vaikka sen miten esittäisi. Vai miten se meni?

Devixin ääni on jostain Trent Reznorin ja Al Jourgensenin välimaastosta. Sellainen raaka meininki käy häneltä siinä missä hieman vähemmän kiristellen laulaminenkin. Räppäämään ei ryhdytä. Se jätetään muille tämän osaston yhtyeille.

Kappaleet ovat ensikuulemalta aika samasta puusta sillä yhdellä ainoalla muotilla tehtyjä. Useampi kuuntelu ja Lynchin kitaraosuuksiin keskittyminen tekevät tästä kuitenkin tutustumisen arvoisen kokonaisuuden. Tykkään.

Tero Honkasalo

Add a comment
Your name
Your email