AC/DC – Colchester 28.10.1978

tv

Jos joku vielä väittää ettei yliopistojengi osaa rokata, katsokoon tämän Essexin yliopiston kellarissa kuvatun keikan. Valitettavasti TV-keikka on vain seitsemän biisin mittainen. Vielä valitettavampaa on se, että näistä kolmea ei ole vuoteen 2013 mennessä julkaistu virallisesti.

(Toistaiseksi ilman virallista julkaisua oleva) Live Fire aloittaa keikan. Sitä seuranneet Problem Child, erittäin vahva Sin City ja perinteisen keikkabravuurin, Angus Youngin strippauksen sisältävä Bad Boy Boogie löytyvät DVD-boxilta Plug Me In. Niiden perään kuultava Whole Lotta Rosie laitettiin DVD:lle Family Jewels.

Keikan päättävät Rocker ja Let There Be Rock löytyvät toki useampanakin versiona aiemmin mainituilta DVD-julkaisuilta, mutta niin erikoinen ja loistava tämä TV-keikka on, että toivoa sopii, että se joskus julkaistaisiin kokonaisuudessaan. Ehkäpä yhdessä puoli vuotta aiemmin kuvatun Glasgow Apollo esiintymisen kanssa. Keikka on luonnollisesti julkaistu useaan otteeseen bootleg-levyillä. Itse omistan pikkukuvissa näkyvän Blow Up The Beeb (Volume One).

Add a comment
Your name
Your email