Aerosmith – Done With Mirrors

Aerosmith - Done With Mirrors

Kitaristit Joe Perry ja Brad Withford palasivat bändiin vuonna 1984 oltuaan siitä erossa viisi ja kolme vuotta. Samalla aika pahasti rokin ammattitauteihin sairastunut bändi pyrki siistimään toimintaansa. Kun vanhan levysopimuksen tilalle saatiin uusi diili David Geffenin puljusta, kaiken piti olla valmista uuteen nousuun.

Suurista odotuksista huolimatta syksyllä 1985 julkaistu Done With Mirrors ei säväyttänyt ja se menestyi kaupallisesti enintään kohtalaisesti. Itse kiinnostuin siitä aluksi pelkästään sen ovelan kansitaiteen johdosta. Kaikki levyn tekstit (viivakoodia lukuunottamatta) oli nimittäin luettavissa pelkästään niliep alluva. Jos ymmärrät! CD-julkaisuihin kannet vaihdettiin helpommin luettaviin (pikkukuvat).

Levyn ilmestymistä seuranneena vuotena Aerosmith kaksikko Tyler & Perry esiintyivät rapbändin Run D.M.C.:n videolla Walk This Way. Tämä Aerosmith-klassikko sai paljon soittoaikaa Music TV:stä ja esitteli hiukan unohduksiin painuneen bändin isolle joukolle uusia musafaneja.

Add a comment
Your name
Your email