Exodus – Shovel Headed Tour Machine

Vuonna 2008 Exoduksella meni kovaa. Rob Dukes rääkyi edelleen mikrofoniin ja Tom Hunting oli palannut rumpupatteriston taakse. The Atrocity Exhibition… Exhibit A ei ollut ihan lunastunut Shovel Headed Kill Machinen asettamia lupauksia, mutta oli erittäin hyvä syy soittaa Euroopan suurimmilla festareilla. Kesä on kiva. Kesä Saksassa on erityisen miellyttävä.

Elokuussa 2008 Wacken Open Air -festareilla kuvattu ja äänitetty Shovel Headed Tour Machine: Live At Wacken & Other Assorted Atrocities on kova. Se esittelee bändin tiukan keikkakunnon ja näyttää mitä takahuoneessa tapahtuu. Setti koostuu parhaista vanhoista ja vihaisimmista uusista biiseistä. Aika kiva sekoitus on kappaleita mukana. Toxic Waltz puuttuu, mutta se olisi tässä seurassa liian pop.

Rob on keulamiehenä vakuuttava. Ei hän ehkä ihan Paul Baloffin tai Zetro Souzan veroinen laulaja ole, vaikka War Is My Sheppard, yleisö tottelee häntä kuin lampaat paimenta. Strike Of The Beastin Wall Of Death syntyy vaivatta. Se kuuluu myös CD:ltä. Väkivaltainen kuvaa sekä bändin että yleisön meininkiä. Pavel voi olla kuollut, mutta ”Kill The Posers” -hokema elää.

Tero Honkasalo

Add a comment
Your name
Your email