The Dead Daisies – Live And Louder

The Dead Daisies soitti Helsingin jäähallissa vuonna 2015 Whitesnaken lämppärinä. Tuolloin bändissä oli vielä Guns’N’Roses -miehet Richard Fortus ja Dizzy Reed mukana. Jos muistini ei ihan petä, soittivat paljon covereita. Sellainen ajatus voi tarttua. Ja niin kävi. Vähän parempi coverbändi.

Tuon keikkakokemukseni jälkeen ehti tapahtua paljon. The Dead Daisies -faneille tärkeää oli kitaristin vaihtuminen. Richard lähti, Dizzy mukanaan, takaisin Gunnareihin. Entinen Whitesnake Doug Aldrich tuli tilalle. Nyt oli bändissä kaksi aikaisemmin David Coverdalen bändissä soittanutta. TDD kuulosti ihan bändiltä Make Some Noise -levyllään. Se kuulostaa hyvältä myös tällä ensimmäisellä livellään.

Live & Louder on äänitetty monessa eri kaupungissa. Tuota ei edes yritetä peitellä. Ei siis haittaa. Kiva matkamuisto bändille itselleen. Setin pääpaino on bändin omissa kappaleissa. Niistä mielestäni parhaiten onnistuu väkevä Mainline. On mukaan mahtunut myös kourallinen lainabiisejä. Itse pidän eniten The Beatlesin Helter Skelteristä, jota John Corabi mahdollisesti esitti jo Mötley Crüe -aikoinaan. Harmi, että tämä kiertue ei ulottunut Suomeen saakka. Bändin toista tulemista odotellessa tämä live on hyvä.

Tero Honkasalo

Add a comment
Your name
Your email